Bilig Autós Iskola

“a biztonságos vezetés nálunk kezdődik”

1990 óta foglalkozunk gépjárművezető képzéssel. Az eltelt idő óta, az ezredfordulóra Érd és vonzáskörzete meghatározó járművezető-képző cégévé váltunk. Oktatóink többéves, kiváló szakmai tapasztalattal és türelemmel rendelkeznek.

Autósiskolánk Pest megyében a legjobbak közé tartozik, saját tulajdonban lévő tantermekkel és tanpályával rendelkezünk.
Tanulóinknak mindent egy helyen tudunk biztosítani. A gyakorlati-, műszaki-, és elsősegély tanfolyam illetve vizsga helyben történik. 1994-óta szervezünk egyéb közlekedési tanfolyamokat és vizsgákat a Nemzeti Közlekedési Hatóság keretein belül.

Az elmúlt 14-15 évben kialakított szakmai kapcsolatainknak köszönhetően rendelkezünk mindazokkal a szabályzatokkal, tantervekkel, fontos információval, amelyek nélkül hatósági vizsgáztatási tevékenységünk lehetetlen lenne. 2007. novemberétől már nem csak programjaink, de cégünk is akkreditált, miután megkaptuk az Inézmény-Akkreditációs Tanúsítványt a Felnőttképzési Akkreditáló Testülettől.

2008-ban megnyertük a “a gazdasági miniszter hatáskörébe tartozó közlekedési szakképesítésekhez kapcsolódó szakmai és vizsgaszervezésre történő jogosultság elnyerésére” címmel közzétett GKM pályázatot. Országos OKJ-s vizsgajogosultsággal rendelkezünk, amely lehetővé teszi mind a vizsgaszervezést mind pedig a vizsga lebonyolítást, hiszen vizsgabázis lettünk.

Kérdése van? +36 (23) 361-013